DEL TEU INTERÉS

MÉS COSES

NEWSLETTER

Gràcies per inscriure't a la nostra llista
He llegit i accepto la política de privacitat .

Gastronomia

En aquest ambient d’interior regna la cuina popularment coneguda com a cuina de pagès, amb guisats a base de brou, productes de l’horta, de caça i del corral, així com excel·lents embotits i receptes on els bolets de la terra són uns dels principals protagonistes, una cuina que es nodreix del camp i del saber fer del país, i que incorpora a la seva carta els productes de cada temporada. 

Els seus plats més típics són el llegat de segles de tradició, que conserven ingredients clau, com l’oli d’oliva, l’allioli i el sofregit. Cal destacar la vedella amb bolets, el conill, la botifarra de perol, l’ànec amb peres o salsifís i els cargols. El delit del paladar s’atura en plats tan exquisits com els “platillos”, els estofats, la carn de perol i la carn d’olla, els confitats i la carn a la brasa. Tots ells acompanyats d’amanides i llegums de l’horta gironina. Les postres, típiques catalanes, són el punt i final d’una experiència culinària que de ben segur restarà en la memòria del comensal. Les més populars, la crema catalana i el recuit de “mel i mató”.

Molts d’aquests plats es poden tastar durant les campanyes gastronòmiques que al llarg de l’any organitzen els restaurants de la “Cuina de les Carboneres”: cuina remença (edat mitjana), cuina de la múrgula i de la tòfona, cuina de la xocolata, cuina de l’àvia i cuina a la fresca. 

Tot plegat, acompanyat d’un celler català ric i divers, amb vins i caves de gran qualitat d’arreu de Catalunya. Una cuina que despertarà tots els nostres sentits per conèixer la vall més autèntica i profunda.

DEL TEU INTERÉS

MÉS COSES

NEWSLETTER

Gràcies per inscriure't a la nostra llista
He llegit i accepto la política de privacitat .
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: