DEL TEU INTERÉS

MÉS COSES

NEWSLETTER

Gràcies per inscriure't a la nostra llista
He llegit i accepto la política de privacitat .

Gastronomia

En aquest ambient d’interior regna la cuina popularment coneguda com a cuina de pagès, amb guisats a base de brou, productes de l’horta, de caça i del corral, així com excel·lents embotits i receptes on els bolets de la terra són uns dels principals protagonistes, una cuina que es nodreix del camp i del saber fer del país, i que incorpora a la seva carta els productes de cada temporada. 

Els seus plats més típics són el llegat de segles de tradició, que conserven ingredients clau, com l’oli d’oliva, l’allioli i el sofregit. Cal destacar la vedella amb bolets, el conill, la botifarra de perol, l’ànec amb peres o salsifís i els cargols. El delit del paladar s’atura en plats tan exquisits com els “platillos”, els estofats, la carn de perol i la carn d’olla, els confitats i la carn a la brasa. Tots ells acompanyats d’amanides i llegums de l’horta gironina. Les postres, típiques catalanes, són el punt i final d’una experiència culinària que de ben segur restarà en la memòria del comensal. Les més populars, la crema catalana i el recuit de “mel i mató”.

Molts d’aquests plats es poden tastar durant les campanyes gastronòmiques que al llarg de l’any organitzen els restaurants de la “Cuina de les Carboneres”: cuina remença (edat mitjana), cuina de la múrgula i de la tòfona, cuina de la xocolata, cuina de l’àvia i cuina a la fresca. 

Tot plegat, acompanyat d’un celler català ric i divers, amb vins i caves de gran qualitat d’arreu de Catalunya. Una cuina que despertarà tots els nostres sentits per conèixer la vall més autèntica i profunda.

DEL TEU INTERÉS

MÉS COSES

NEWSLETTER

Gràcies per inscriure't a la nostra llista
He llegit i accepto la política de privacitat .
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi.

Què són les cookies?

Una cookie és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Acceptació de l'ús de cookies.

Cookies tècniques necessàries

Sempre actives

Les cookies tècniques són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou cookies que garanteixen les funcions bàsiques i les funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

Cookies analítiques

Totes les galetes que poden no ser especialment necessàries perquè el lloc web funcioni i s'utilitzen específicament per recopilar dades personals de l'usuari a través d'anàlisis, anuncis i altres continguts incrustats s'anomenen cookies no necessàries. És obligatori obtenir el consentiment de l'usuari abans d'executar aquestes cookies al vostre lloc web.