Les cookies tècniques són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou cookies que garanteixen les funcions bàsiques i les funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.
Formatges artesans de la Vall de Llémena.
La formatgeria La Balda, situada a la Vall de la Llémena, neix l’any 2012 per formar part de la constel·lació d’obradors artesans de formatges que conformen la ‘via làctia’ catalana, actualment en expansió.
A la formatgeria La Balda fem formatges de manera artesana amb llet crua d’explotacions properes. Al nostre obrador, al poble de Granollers de Rocacorba situat al municipi de Sant Martí de Llémena, seguim tradicions formatgeres d’aquí i d’allà, contribuint a engrossir la constel·lació i diversitat de formatges artesans catalans fets amb llet crua.
Tots els nostres formatges són fets amb llet crua de vaca d’explotacions properes, que a Girona hi ha molta llet de vaca i cal revaloritzar-la!
Entre els formatges que elaborem, destaquen el Fermió, un formatge de coagulació àcida (=quallada làctica) de llet crua de vaca, de pasta tova i pell florida blanca. És semblant al Saint Marcellin francès que s’elabora en els departaments de l’Isere i la Drôme, i té un pes comprés entre els 100 i 120 grams.
- link 01: Pàgina web
Municipi: | Sant Martí de Llémena |
Adreça: | La Vilotxa - Granollers de Rocacorba Sant Martí de Llémena |
Visita i horari: | 651 813 289 - formatges@labalda.com |